skip to Main Content

Kastenbouw op maat

Uw Inloopkast, schuifdeurkast, garderobekast zullen wij geheel naar uw wens en op maat vervaardigen en plaatsen, hierdoor kunt u elke ruimte en nis in uw slaapkamer of ander vertrek volledig benutten zodat u niet met storende ruimtes blijft zitten tussen kast en plafond of wand.

De inrichting van uw kast kan van eenvoudig tot zeer exclusief worden uitgevoerd met bijvoorbeeld garderobeliften, kastverlichting, lades met soft close demping en tal van garderobesystemen van hoogwaardige kwaliteit.

Uw inloopkast, schuifdeurkast of garderobekast zullen wij samen met u eerst uitwerken in een 3D ontwerp, waarna wij dit ontwerp na goedkeuring zullen omzetten tot een prachtig eindresultaat.

Wij zullen altijd alleen met hoogwaardige materialen werken ongeacht het nu een eenvoudige of een exclusieve kast betreft en werken daarom met fabrikanten als bijvoorbeeld Blum, Servetto, Peka voor rail- en scharniersystemen en gardrobesystemen.

Houten meubels op maat

Wij ontwerpen en vervaardigen in samenspraak met u en naar uw wens uw Tv meubel, salontafel, eethoek, vitrinekast, dressoir, badmeubel etc.

U kunt kiezen voor een uitvoering in bijvoorbeeld Hoogglans of zijdeglans gespoten wit, massief hout of een edelgefineerd MDF product, deze laatste heeft de uitstraling van een massief houten product, maar is bestand tegen de invloeden van warmte, kou en vocht omdat dit product nauwelijks werkt en uitermate geschikt is om bijvoorbeeld een badmeubel mee te maken.

Alles is te leveren in bijna elke kleur en uitvoering, zo is edelgefineerd MDF leverbaar in vele houtsoorten.

Back To Top