skip to Main Content

Op zoek naar uw droomkeuken?

OpMaat keukens en Interieurs ontwerpt en vervaardigt keukens op maat in alle stijlen en volledig naar uw wensen. Uw complete keuken wordt door ons met de hand gemaakt, dus de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En omdat het een investering is die u niet elk jaar wilt doen, werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Of het nu gaat om een gespoten keuken, een eiland keuken, een landelijk klassieke keuken, of een eenvoudige keuken, wij kunnen dit perfect voor u realiseren. Uw keuken kan desgewenst worden uitgevoerd met een houten, kunststof, terazzo, natuursteen / granieten of keramisch werkblad,

Samen met u maken we een ontwerp naar uw wensen. wij komen vrijblijvend bij u thuis zodat wij de ruimte kunnen bekijken waarin de keuken geplaatst wordt zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. U krijgt daarbij ook een goed advies over het bouwtechnische gedeelte. Vervolgens tekenen we uw keuken uit zodat u een duidelijk beeld krijgt.

Tevens kunnen wij waar nodig ondersteuning bieden als het gaat om advies m.b.t. indeling, kleurstelling, materiaalgebruik en inrichting

Wij maken uw keuken op maat. U bent dan ook nooit gebonden aan standaard uitvoeringen en maten. In principe is alles mogelijk en kunnen we voldoen aan al uw wensen en verwachtingen.

Tegenwoordig is de keuken van uw dromen meer dan alleen een keuken waarin u werkt en eet, een keuken moet sfeer uitstralen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina of telefonisch contact opnemen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Back To Top