skip to Main Content

Keuken werkbladen

Maar weinig onderdelen zijn zo belangrijk voor een keuken als het werkblad. Het blad moet qua design en materiaal passen bij de rest van de keuken, maar het moet ook prettig zijn om aan te werken. U staat immers (bijna) dagelijks in de keuken en een werkblad krijgt veel te verduren. Met deze aspecten wordt door ons dan ook altijd rekening gehouden, waardoor het resultaat keer op keer geweldig is.

Breed aanbod van keukenwerkbladen

Ons aanbod van bladmaterialen is breed en omvat onder meer graniet, natuursteen, beton, rvs, massief hout, keramiek en terrazzo.

Een werkblad geeft mede uw keuken de gewenste luxe en stijlvolle uitstraling. Kiest u liever voor stoer, robuust en industrieel, dan kunt u meegaan met een trend van dit moment: een betonnen keukenwerkblad of een kunststof werkblad met een betonlook uitstraling.

Heeft u wat inspiratie nodig? neem dan gerust contact met ons op, zodat u uw wensen aan ons kenbaar kunt maken zodat wij samen met u op zoek kunnen gaan naar het geschikte blad voor uw keuken. Vervolgens kunt u samen met ons uw eigen droomkeuken, inclusief uw gekozen werkblad, ontwerpen. Uw keuken komt daarna tot leven op het 3D ontwerp

Back To Top